top of page
Search

I. Alkotó műhely

Updated: Feb 12, 2020

+ + + Update + + +


A műhely szervezése nem állt meg, sőt úgy döntöttem, hogy egy kicsit még hatékonyabbak leszünk ha összedugjuk a fejünket Siffer Anettával és immár ketten szervezzük a tisztán a fotózás öröméről és praktikáiról szóló workshopot!

A részletek nem változtak, itt lent az eredeti posztban megtaláltok minden információt amire szükség lehet. Annyi az újdonság, hogy akár Anettának is írhattok az instagramon (@anettasiffer), hogy ha jelentkezni szeretnétek. Ezután személyes üzenetben, vagy mailben jönnek a további részletek!



Itt az ideje, hogy végre kibökjem, hogy mit is szeretnék egészen pontosan!


Először minden konkrétum, aztán a gondolatok:


2020. március 14-én reggel 8 órától 12-ig a Nordix Rooms fotó stúdióban tartom az első kreatív fotós szessönömet, ami egy workshop-coaching hibrid esemény.

Ami lesz:

- Rövid bemutatkozás, beszélgetés. Mi a célom az egésszel, miben tudok segíteni másoknak, hogy megtalálják a saját kreatív "hangjukat" a fotózásban.

- Fotózás! - Saját modellel (modellekkel), akiket sminkes és stylist segít. Praktikák megosztása egymással.


A szessön részvételi díja: 40.000,- + Áfa


Az ár úgy lett kitalálva, hogy ne legyen benne semmilyen extra költség. Ha egymagad kibérelnél egy stúdiót négy órára egy modellel és stábbal, akkor biztos, hogy drágábban jönnél ki! Ezek alapján úgy gondolom, hogy egy reális induló árat kalkuláltam.


Mit hozz magaddal? - Első sorban magadat és ha fotózni szeretnél, akkor egy fényképezőgépet. Ha modellként érdekel az esemény, akkor is szívesen várlak, neked is lesz mit tenni! - A fényképező típusa, kategóriája nem számít, de lehetőleg tudd már használni. Ez az első lépés, amit a fotós suliban is megtanítanak, hogy hogyan kell beáálítani egy fényképezőgépet. Ha ez megvan és elkezdesz vele fotózni, utána tudod elkezdeni keresni a stílusodat. Miben más ez, mint bármely másik workshop? - Alapvetően a gondolkodásmódban. Ne azért gyere mert úgy akarsz fotózni ahogy én, hiszen én is folyton tanulok mindenkitől, változik a stílusom. Azért gyere, mert szívesen kapnál néhány tippet, hogy merre indulj el, ha egy kicsit el szeretnél térni attól a kommersz stílustól, amit a legtöbb fotóstól látsz az instán vagy más közösségi platformon. Persze szívesen elmondom és megmutatom, hogy én mit szeretek elérni egy adott képpel, de a lényeg az lenne, hogy közös munkával megtaláljuk, hogy egyénre szabottan kinek mi a megfelelő csapásirány. Amennyiben érdekel a dolog és szívesen jönnél dobj egy rövid üzit:


U.i.: Ezután itt lesz blog is! :D




170 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page